talán nem árulok el senkinek túl nagy titkot azzal, ha megsúgom, mennyire imádok főzni. igazi szenvedéllyel vetem bele magam a gasztro élményekbe.
ma egy általam eddig nem alkalmazott újítást eszközöltem.
az újburgonyát megtisztítás után baconbe tekertem, majd egy kis fűszervajat tettem alá, fóliába tekertem és majd egy órát sütöttem.
a lényeg talán a fűszervaj.
margarin, reszeltsajt, fokhagyma, póréhagyma, só bors és rengeteg petrezselyem kell bele, ezt ízlés szerint arányosítva. mi fűszeresen étkezünk ezért mind a bors, mind a hagyma hangsúlyosan kegyetlen sok lett benne.
miután elkészült, és kihámoztuk az alufóliából, a maradék fűszervajjal bekenjük, és egytálételként teríthető.
gusztusos, finom, laktató :)
/képek nincsenek, mert mire kiötlöttem, hogy beblogolom, mindmegettük :P és a neten nem találtam ilyesmit :)/
jó étvágyat hozzá :)
Utolsó kommentek